Testa dig på dansaineon.se

Minns ni filmerna från dansa i neon med de olika personerna som berättade om sina upplevelser, åsikter och tankar kring sex? Det finns ju en tillhörande webbsida till filmerna! Dansa i neon-testet är något för dig som vill ta reda på vad andra egentligen tycker om sex och sånt.  Gå in och kolla, till exempel på hur ofta killar i din ålder onanerar!

#SOPIGSTRAFFSKALA – Noomi

Sexuella övergrepp mot barn och nedskräpning kan båda leda till böter. Det är en #SOPIGSTRAFFSKALA, att barn utsätts för övergrepp ska inte gå att jämföra med att spotta tuggummi på gatan. Noomi Rapace tycker att det är en jävligt sopig straffskala och ber oss att dela denna video. Det gör vi såklart!

 

#sopigstraffskala – Joel

Sexuella övergrepp mot barn och nedskräpning kan båda leda till böter. Det är en #SOPIGSTRAFFSKALA, att barn utsätts för övergrepp ska inte gå att jämföra med att spotta tuggummi på gatan. Joel Kinnaman tycker att det är en sopig straffskala och ber oss att dela denna video. Det gör vi såklart!

#Sopigstraffskala

Oskuld och trång?

Vi har fått en fråga till GK, den lyder följande: Jag är oskuld men jag vill ha sex ,men jag vågar inte för jag är rädd att jag är för trång vad gör man då? 

På UMO.se finns många bra tips som går att prova innan och när du har sex första gången, till exempel kan det vara bra att…
… Testa onanera på lite olika sätt för att hitta det du själv gillar.
… När det är dags för sex, se till att du och den du har sex med är kåt.
… Ha sex på en trygg plats så det blir lättare att slappna av.

Surfa gärna in på UMO.se och läs alla tipsen för sex första gången!

Musikens makt

Detta kan vara årets fetaste festival faktiskt! Varför? Jo, den är gratis, har ett brett innehåll med artister som känns helt rätt samt  firas på en av Luleås härligaste platser – Gültzaudden. Missa inte denna fantastiska stämning som musikens makt lyckas skapa varje år – kom så dansar vi!

Urkult 20 år!

Urkult firar i år 20-års jubileum. Festivalen Urkult i Näsåker bjuder på kärlek, mystik och musik från olika delar av världen. Du kan även delta i workshops, njuta av teater och poetry slam samt ekologisk mat m.m. Här kan du kika på programmet.

" If you´re gonna put it in, I need more than only skin! "

1425501_10153480795850582_960657685_b

Storsjöyran 31/7 – 2/8

Vi är mäkta stolt över att vi i norrland har en av skandinaviens största musikfestivaler. En tre dagar lång musikfest som i år lockar med dragplåster som The Prodigy, Veronica Maggio och Icona Pop, med mycket mer. Men festen stannar inte vid dessa tre musikstinna dagar utan flyttar in i stan under hela 10 dagar. Östersund förvandlas under dessa dagar till en kokande festgryta med start imorgon kväll när Krogstråket har premiär. Spana in allt som händer under hela Yranveckan här.

Visste du förresten att Jämtland är en egen rebublik med en alldeles egen president, tror du mej inte?! Kom till Stortorget vid midnatt under lördagskvällen på Yran så förstår du vad jag menar ;)

Colour of Love kommer givetvis att vara på plats! Med Colour of Love:s informatörer kan du prata stort och smått om sex och få kondomer och glid. Superbra att vara väl förberedd om det hettar till under festivalnatten. Spana efter den röda tröjan som informatörerna bär!

 

Konstnären som gjort denna vackra Yranaffisch heter Kåre Henriksson.