Porr på gymmet?

I Boden i Norrbotten var det två personer som blev minst sagt förvånade när de skulle och träna efter midnatt. På TV-skärmarna visades det porr. Säkert ett ärligt misstag av gymmet i fråga då det var obemannat men ärligt talat så föredrar vi på GK att träna utan porr. Sex är ju något som berör nästan alla på något sätt – positivt, negativt och ibland både och. Läs hela artikeln här! Skulle du kunna träna med porr på gymmet?

Snoppen och snippans musikvideo

Barnkanalen släppte för några dagar sedan musikvideon, tillhörande programmet bacillakuten, snoppen och snippan. Sedan dess har det rasat in kommentarer – positiva som negativa. Vi på GK tycker att det är bra att ge barnen kunskap om sina kön, våra kön är ju faktiskt som vilken kroppsdel som helst och vi tror att det är viktigt att ha ord som en kan vara bekväm att använda. Heja barnkanalen – keep up the good work!

Vad är sex egentligen?

Är sex samma sak som vaginalsamlag? Vi på GK håller i alla fall med RFSU om att det kan vara så otroligt mycket mer än så. Kolla in filmen så förstår ni vad vi menar!

Back in the days

Ja, så här kunde kondomreklam se ut på nittiotalet. Faktan är fortfarande aktuell men vete tusan om det inte finns bättre exempel nu för tiden? Gummi på eller hoppa av, kondom är frihet! :)

200px-Circle-question-red.svg

Vet du vad ditt nyårsragg har för klamydiastatus?

Ibland går det snabbt, i stundens hetta kan det vara lätt att glömma allt som heter klamydia, kondom och könssjukdomar. Om du är en av dom som glömde komdomen med ditt nyårsragg? Ingen fara, men då är det dags att testa sig! För att hitta information om var du kan gå har vi fixat listan till dig:

Norrbotten

Västerbotten

Jämtland

Västernorrland

Om du är äldre än ungdomsmottagningarnas maxålder vänder du dig till din närmaste hälsocentral/vårdcentral.

Gott nytt år

Happy new year!

Vad är ditt nyårslöfte? Kanske att hitta den perfekta kondomen som passar och inte åker av? Kanske att börja använda kondom och slippa att vara orolig  för könssjukdomar? Kanske att gå och testa dig för klamydia? Eller kanske att ha grymt bra sex helt enkelt!

Vi på GK lovar i alla fall att utveckla oss under kommande år, det kommer hända mycket roligt här på sidan. Minns ni halloweenkampanjen med självlysande kondomer? en liten hint är att det kommer vara grejer i samma stil ungefär Så missa inte det!

En liten kuk på äventyr.

Minns inte om vi redan delat den här, men vi kör i alla fall!

Hemvändarsex

Många åker HEM över jul och nyår. Kanske är du en av dom?

Dessa helger är de största hemvändarhelgerna på året med chans att träffa en massa polare som en inte har träffat på lääänge, kanske stöter du ihop med din ungdomskärlek eller en gammal sommarfling ;)

Trots att det kanske känns som att ni känner varandra utan och innan så har du ingen aning om vad personen har pysslat med sen sist ni sågs. Förutsätt därför inte att personen är clean bara för att ni hade sex utan smitta för 5 år sen.

Beställ kondomer gratis här på GK! Vill du testa dig så kan du spana in listan här nedan vart du har din närmaste ungdomsmottagning och hur tiderna ser ut över jul och nyår. Kom ihåg att du även kan testa dig på en hud- och könsmottagning, hud/STD-mottagning eller på en hälso- och vårdcentral i det län du befinner dig i.

Jämtland

Ungdomsmottagningarna i Jämtlands län (Östersund och Sveg)

Norrbotten

Bodens ungdomsmottagning

Gällivare ungdomsmottagning

Haparanda ungdomsmottagning

Luleå ungdomsmottagning

Piteå ungdomsmottagning

Kalix ungdomsmottagning

Kiruna ungdomsmottagning

Älvsbyns ungdomsmottagning

Västerbotten

Ungdomsmottagningen i Lycksele

Ungdomsmottagningen i Skellefteå

Ungdomshälsan Umeå

Ungdomsmottagningen i Vännäs

Västernorrland

Härnösands ungdomsmottagning

Kramfors ungdomsmottagning

Sollefteå ungdomsmottagning

Sundsvalls ungdomsmottagning

Timrå ungdomsmottagning

Ånge ungdomsmottagning

Örnsköldsviks ungdomsmottagning