Du har väl skrivit upp kondomer på packningslistan?!

DSCN7808

Tänk, vi är redan inne i juli och sommaren prunkar för fullt! Kanske du har planer på att sticka i väg utomlands? Kom då ihåg att packa ner kondomer! Svenska kondomer är av mycket bra kvalitet till skillnad från många utländska. Det kan dessutom vara svårt att få tag på kondomer i många länder och finns det så är det inte säkert att de är ”fräscha”, kolla därför noga bäst-före-datumet! Det kan också vara så att kondomerna helt enkelt har torkat av att de legat länge i en butik i stekhet värme vilket gör att risken är stor att de går sönder under samlaget.

Så var förberedd, bunkra med kondomer inför semesterresan. Du kan beställa gratis kondomer här på GK! För vad som helst kan när som helst hända. Den hetaste sommarflirten eller ditt livs stora kärlek kan dyka upp när du minst anar det och du, det går inte att se på utsidan vad som döljer sig på insidan, även den charmigaste fräschingen kan bära på en könssjukdom.

Välj en bekymmersfri semester! Ta hand om dig och din partner, föreslå kondom!

 

3 Responses to "Du har väl skrivit upp kondomer på packningslistan?!"

 1. E
  E 4 år ago .Svara

  Jag beställde från er för drygt en vecka sedan nu, ungefär hur lång tid tar det innan kondomerna kommer? 🙂

  • Maria
   Maria 4 år ago .Svara

   Hej E! Härligt att höra att du har beställt kondomer här på GK! Det brukar inte ta så lång tid, beror lite på hur många som har beställt samtidigt. Kan vara så att det tar nån/några dag extra nu under sommaren p.g.a. semestertider. Jag hoppas verkligen att kondomerna dimper ner i din brevlåda mycket snart! Ha en skön sommar!

 2. Simon Götheson
  Simon Götheson 4 år ago .Svara

  jao bre

Kommentera