Bildgoogla inte klamydia

Kunde du låta bli? Jag kunde inte det…men det var ingen trevlig syn direkt.

Jag fick även veta att över 37.000 personer smittas av klamydia varje år i Sverige, det är över 100 personer om dan…kan du vara säker på att du inte är en av dom??

Du kanske var en av många som tog tillfället i akt och testade dig igår när det var den årliga Klamydiamåndagen? Om du missade det så går det liiika bra att göra det på en tisdag, onsdag, torsdag eller fredag. Kolla in vart du kan testa dig där du bor och en massa annat “bra att veta” på http://www.klamydiamandagen.se/

Klamydian är himla klurig eftersom det nästan är omöjligt att se på en person om den är smittad och den som är smittad märker heller inte alltid att den har klamydia.  Så om ditt ragg säger sig vara kärnfrisk så kan du inte lita på det till 110% eftersom det kan vara så att ragget själv inte har en aning om att hen är smittad. Det kan helt klart vara svårt att tro att ens snygga ragg kan vara smittad av nån könis när man är förblindad av kåthet men jag säger bara: “better safe than sorry!”. Ta kommandot och föreslå kondom vettja! Det visar att du är självsäker, att du vet vad du vill och hur du vill ha det.

Kondomen är enklaste vägen till skönt och samtidigt bekymmersfritt sex, helt enkelt FRIHET!

OCH…du beställer den gratis här på GK, tjo hoo!