Guide till grymt bra sex

Sex kan vara fantastiskt, underbart och häftigt. Det kan också vara kul, tråkigt, jobbigt eller roligt. Vi på GK vill ju såklart att du ska ha så bra sex som möjligt, därför har vi gjort en guide till grymt bra sex! Är ni beredda? Här kommer guiden:

1. Om du ska ha sex med en annan person och inte bara på egen hand, var säker på att den andra personen vill ha sex. Det kan också vara skönt att prata om hur man vill ha sex så att det inte blir några missförstånd, eller att någon känner sig tvingat att göra något som hen inte är bekväm med. Kroppsspråket är också ett bra sätt att kommunicera med varandra, det förstår dom flesta. Glöm inte att respektera varandra!

2. Använd aldrig sex som en bytesvara. Det gäller pengar, kläder, sovplats, droger – Ja, egentligen allt. Den som “betalar” för sexet begår en olaglig handling och kan straffas för det. Sex är ju som grymmast när man är riktigt sugen och har det av fri vilja!

3.  Använd skydd, kondom till exempel, så kan ni slappna av och bara fokusera på njutningen istället för att oroa er för könisar.

4. Ta det lugnt! Det är väldigt viktigt att inte stressa på sin partner, då kan det göra ont eller kännas obehagligt. Det kan ta en stund för en slida att bli våt och en penis att få stånd ibland, sånt kan variera från gång till gång. Och kom ihåg att tillföra extra glid vid analsex, där produceras inget naturligt glid.

5.  Ibland räcker det med att mysa, gosa, pussas, hångla eller bara kramas. Och det är ju inte så himla tokigt, eller hur?

Nu är det fritt fram att njuta! 🙂