I underlandet.

Vet ni, snart är det inte så länge kvar tills sommarlov och semestrar. Varmare grader, grill och glass hägrar i horisonten och vi längtar. Sommaren är magisk, lite som när Alice i underlandet trillar ner i ett kaninhål och upptäcker en annan värld där allt är upp och ner fast ändå likadant. Just så är sommaren också, som ett slags underland. Vips så är det varmt, blommorna blommar och hjärtat klappar lite extra, i alla fall mitt. Här uppe i norraste norrland blir det ju heller inte mörkt. Sommarnätterna är ljusa och svala, det finns liksom ingen anledning att sova känns det som. Precis som självaste Alice vandrar man runt i sommarnatten, träffar fantastiska människor, ser magiska saker och bildar oförglömliga minnen.

Det är så lätt att tappa sitt förnuft, glömma bort dom kloka tankegångarna man normalt sett brukar ha när man befinner sig mitt i sommarnatten, underlandet. Man går på känsla. Det enda som existerar är ni två. Och känslan som man aldrig vill ska ta slut. När morgonen gryr förändras ljuset, det blir mera softat och världen som vi är van den börjar göra sig påmind. Det kanske är först då tankarna kommer. Vad händer nu?

Jag är en förespråkare av att leva livet fullt ut. Testa allt du är nyfiken på, anta utmaningar och testa var spontan. But there is a catch! Gör aldrig något som kan skada dig själv eller någon annan. På samma gång som man är wild at heart måste man ta sitt ansvar, för sig själv och vad man gör mot andra.  Ett sexuellt risktagande är inte att ta sitt ansvar. Se därför till att alltid vara förberedd. Kondom är frihet.