Intervju med Björklövens William Quist!

williamhockey

GK har fått möjlighet att känna ett av våra favortishockeylags, Björklöven, egen William Quist på pulsen. Vi ställer frågorna och här får du svaren!

Hur har säsongen gått hittills?
Den har varit väldigt upp och ner. Just nu är vi inne i en negativ trend tyvärr men vi kämpar varje dag för att vända det. Personligen har jag dragits med en ihållande axelskada som hållit mig från spel ett tag nu tyvärr.

Hur kom det sig att du började med hockey?
Det var ganska naturligt. Min pappa spelade hockey och min storebror började innan mig.

Vad är dina och lagets mål för säsongen?
Lagets mål är att hålla oss kvar i allsvenskan eftersom vi är nykomlingar. Mitt egna mål är att bli frisk och kunna hjälpa laget till att klara vårt mål.

Har du några speciella ritualer innan match?
Försöker att inte binda upp mig vid för många ritualer men några få har man nog. Värmer upp på samma sätt, börjar byta om samma tid och dricker samma drycker under match.

Hur är jargongen i omklädningsrummet?
Jargongen är nog ganska “killig” om man säger så. Mycket bus, skratt och sjungande när det ges utrymme. Häpnadsväckande för många är nog att det spelas en hel del Justin Bieber i högtalarna. När vi dock är på isen är det extremt seriös. Viktigt med en av- och påknapp.

Det diskuteras mycket kring om det är ok att ha sex innan match…hur tänker du kring det och har ni några regler kring det/står det nåt om det i kontraktet? 
Det står inget om det i kontraktet. Tycker det är upp till var och en. Vissa tycker de blir trötta och energilösa medan vissa andra anser det avslappnande och positivt. Personligen har jag inga problem med att ha sex innan match.

Varför är det viktigt för dig att skydda dig?
Givetvis för att inte drabbas av någon sjukdom som senare skulle kunna förstöra min förmåga att en dag skaffa barn.

Hur ska en bra kondom vara?
Den ska sitta åt väldigt bra och gärna vara så tunn som möjligt. Den ska givetvis hålla också. Räfflor, dofter och sånt är inget som jag bryr mig om.

Vilken är din favoritkondom?
Det är här man vill säga Magnum eller? Haha nej, men jag vet inte om jag har någon “favorit”. En vanlig klassisk antar jag.

Har du nåt tips på vad man kan göra för att bli ett riktigt kondomproffs?
Tror det bästa är att bara ta det lugnt och inte stressa något. Är man nojig eller nervös så låt din partner hjälpa dig som en del i förspelet.