Denna sida innehåller annonslänkar för Kondombutiken
Gratis kondomer/Kondom till sexleksaker

Att använda kondom till sexleksaker

Har du någon sexleksak hemma? Då kanske du har funderat på att använda den tillsammans med kondom. Kådisen kan nämligen göra upplevelsen både skönare och smidigare.

Här tänkte vi prata lite om vilka fördelar det finns att använda kådis även när man onanerar med leksak!

Kondomen gör rengöringen enklare

Ifall du har använt en sexleksak så vet du säkert hur jobbigt det är att behöva göra rent den efter att man har sprutat. Man vill helst bara gå och lägga sig eller sätta sig vid TV:n men måste istället pallra sig iväg till badrummet för att börja skölja med varmt vatten, spraya på sexleksaksrengöring, torka och pudra.

Blott tanken på själva rengöringsprocessen kan ibland ta bort njutningen av att onanera med leksaken vilket gör att man väljer handen istället... Det finns dock en enkel lösning och den stavas kondom.

Ifall du trär på en kådis innan du börjar använda leksaken så kommer du inte smutsa ner den. Du kan alltså både penetrera leksaken och spruta i den utan att behöva städa upp när du är färdig. Det är då bara att ta av kådisen och knyta den, sedan kan du ta hand om den dagen efter när du har mer ork till det.

Använder du glidmedel, vilket många gör med leksaker, kan det dock vara skönt att skölja eller torka av leksaken lite lätt ändå, men du slipper hela processen med sexleksaksrengöring och att pudra.

Innan vi fortsätter vill vi även säga att ifall du inte har någon vuxenleksak men blir sugen på att köpa en av att läsa det här så kan vi tipsa om Passionerads köpguide av sexleksaker där du finner det som är mest värt att köpa just nu. Det är verkligen en bra artikel och alla leksaker där går även att använda tillsammans med kondom! Där får du helt enkelt bra vägledning i köpet och kan även jämföra priser hos alla återförsäljare. Enkelt och smidigt!

Kondom kan göra det mer behagligt

Många sexleksaker idag tenderar att vara ganska tajta och intensiva i beröringen, något som för många kan bli lite väl mycket. Om du känner igen dig i det så är en kondom ett bra tips för att göra stimulansen lite mildare. Trä på kondomen och använd leksaken för att vänja dig och ta sedan av den efter ett tag, eller så har du på den hela tiden och sprutar direkt i.

Det är även ett bra knep att använda kådis om du kommer väldigt snabbt och vill kunna hålla på lite längre. Gummit tar nämligen bort en del av stimulansen vilket gör att du inte kommer spruta lika snabbt. Med kondom kan de flesta hålla på ganska många fler minuter än vad de kan utan.

När du kört några dagar med kondom kan du sedan prova att ta av den för att på så vis långsamt vänja dig med stimulansen och / eller bygga upp en bättre hållbarhet. Det gör även att du kan hålla längre när du ligger med en partner! Kondomen är helt enkelt perfekt för att öva upp sig.

En annan teknik för att öva hållbarhet är att först köra utan och precis innan du ska spruta så slutar du stimulera, väntar ett tag och trär sedan på en kondom och fortsätter därefter stimulansen. Då kommer du känna mindre och få ut många fler minuter!

Öva sätta på och använda kondom med en sexleksak

Om du inte är så van med att använda kondom och vill bli bättre på det så kan du öva med en sexleksak. Tänk dig då att du är med någon annan och att du ska trä på kondomen innan ni har sex. Penetrera sedan leksaken, spruta och öva på att ta av kådisen, knyta den och kasta i soptunnan. Gör du det några gånger kommer du bli supertrygg med hur en kondom fungerar, från påsättning tills du är färdig.

Kondomen möjliggör att dela sexleksak med en kompis

Har du en kompis som vill prova din leksak eller känner du någon som har en spännande vuxenleksak som du vill testa? Det kan kännas lite ofräscht att låna ut sin leksak till någon annan, men med en kondom så kommer man runt det problemet ganska bra.

Ifall du lånar ut din sexleksak till någon som använder kondom så behöver du inte oroa dig för att han ska “smutsa” ner den. Samma sak om du lånar någon annans leksak och använder kådis. Då blir du helt säker från honom eftersom du har gummi mellan dig och leksaken.

Så är du sugen på att låna ut eller låna någon kompis sexleksak, föreslå kondom!

Testa dig fram till rätt storlek

Det finns många olika storlekar på kondomer och har man inte så stor vana kan det vara svårt att veta vilken kådis man ska köpa. Att prova sig fram på en sexleksak är då ett perfekt sätt att hitta den bästa storleken för en själv.

Det är nämligen olika saker att trä på en kondom och att faktiskt ha den på in action. Det kan kännas bra när du precis satt på den men sedan visar det sig att den är för stor eller för trång under penetration. Köp därför lite olika storlekar och testa i lugn och ro.

Kan jag använda samma kondom till min leksak flera gånger?

Nej, vi tycker inte att man ska använda samma kondom flera gånger om. Det blir sunkigt och kladdigt, något som oftast gör upplevelsen både bökig och äcklig. Kasta istället kondomen när du är färdig och använd en ny nästa gång det är dags att onanera!

Så, vi hoppas att du provar en kondom med din sexleksak oavsett om du vill hålla längre, vill bli bättre på att trä på eller av den eller bara är sugen på att prova något nytt!


Skrivet av Stina Nilsson

Skriv en kommentar